martes, 2 de junio de 2009

oc

Aquí está mi cámara.


Ver mapa más grande

Comienza la OC - Operación Cámara

Todo en marcha. Ya os contaré si hay novedades. Pero antojo que Sydney será fotografiado en cámara de usar y tirar de kodak, a carrete.

Épico.

Jordi

5 comentarios:

Alexsinos dijo...

A ver, fijo que aparece.

Si estuvieras en españa te regalabamos entre mimi y yo una lumix xD

Gerard dijo...

Ets tant gran i et passen coses tant iverosímils que no descartaría que trobéssis la càmera.

Pagaria molts calers per veure el moment en que li vas dir aquella noia "what's your name" i ella et va respondre "Marica", segur que li vas dir "sorry??" jajaja!! Vaia tela amb el nom no? Sembla que començes a comèixer dones, això està bé...

Vigila el Mac siusplau...

Muaaaaaaaaaaaaaaaa

Albert Reiriz dijo...

Ei tio! Para de viatjar marika!!!!Quines risses amb aquesta expressió de 'mecagoendios' jajajjaja!!!!Encara que em sap molt de greu per la teva càmera...últimament no he pogut dir gaire pq pels matins curro i per la tarde m'estic preparant una oposició...A veure si tinc sort... Veig que estas fet un turistazo del mil eh!!!Aprofita al màxim!!!!Abraçu!!!

Gerard dijo...

Escolta que si vols agafo la moto i m'acosto a buscar la teva càmera. Si encara no ha petat, jo dic que arribo fins a Austràlia.

Muaaaaaaaaa

asturias dijo...

Que tal jordi? como va la oc? supongo que en sidney ya pillaras una camara como dios manda verdad, pero bueno ojala tengas suerte y puedas recuperar la tuya, ya nos mantendras informados,

Como ves ya vuelvo a leer el blog diariamente,

un saludo de luis shei y family