martes, 20 de enero de 2009

aixo es molt catxondo

Holaaa! Intentare ser el mes explicit possible pero he de marxar d'aqui poc a fer una excursio pel barossa valley. Ho fare personalitzat.

A Pare de la criatura
Tots sabem que es important que torni parlant encara mes bon angles... pero el saber no ocupa lloc, i si hem d'aprendre l'italia, ho farem! Referent al partit politic pinta molt be! L'important de no coneixer un idioma es que no et permet mentir, el qual es incompatible amb la carrera de politic, com be sabras. Pero ho estudiare perque crec que Australia es mereix propostes de les meves jeje.

A Koala
Tots sabem que el meu talent es internacionalment reconegut, i havia d'enenyar l'equivalent a la samba brasileira, es a dir, la sardana catalana. Una mica mes sosa, es veritat, pero amb la seva gracia.
Molt gran lo del Mane... al final se n'adonaran que la culpa de tot la te l'estadi i li cardaran una altra bomba jejeje. No seria la primera vegada....

A Perico
M'alegro que dediquis les hores de feina a seguir el blog jeje. Tambe et recordo que si et vols ocupar dels meus numeros aqui a Australia em faries un favor jeje. Els bitllets d'aqui son com els del Monopoly, semblen de broma. Pero estan plens de detalls. Ja te'n portare un perque el miris... i me'l tornis.
On estic jo no hi ha onbades perque queda una mica recollit per un cap (no el meu, fills de puta). I les aigues son tranquiles. La gent va uns quilometres enlla per fer surf i bodyboard jeje. Aquest es el teu paradis, perico!! El hostel carda fastic, pero hi ha bon material. Posare tota la carne en el asador... com he fet sempre! Cronica del partit? uhmmm.... deixem-ho en un "una vez mas, incomprendido". Que n'aprenguin!

Anna
Mmmm... prou m'ha costat crear un blog que a sobre vols que hi pengi un rellotge??? Com se fa aixo? jejeje. Et podries comprar un despertador dels xinos i posar-hi la meva hora... Li has de sumar 9.30h. Perque la mitja hora? Perque els australians son raros de collons jejeje. Em sembla que el nano de Vic ja s'ha menjat les secallones jejje. Es espavilat i, si li en queda, no n'ha ofert. I ben fet que fa.

Maite & cia
Ohhh sorpreson!!! Suposo que no tindras cap problema en entendre el meu blog jeje. Si vols ja el fare una mica mes biblic perque no se t'escapi cap detall en la traduccio :P Eso si... no me mandes la butifarra que aqui son un poco desconfiados... y con razon. No te dejan entrar ni una flor seca. jejeje, no saben la de epidemias que les esperan este ano (no hagais bromas con lo del ano, no tengo letra enye) conmigo...

Ritx!
jajaja, era soccer normal. Hi havia una parella xutant una pilota d'au7stralian soccer. Es super catxondo, obviament hi jugare. De moment tambe tinc pendent el cricket, que sembla bastant mes avorrit pero mes segur. No pateixis pels taurons... o si... cagum la puta jeje, com trobo a faltar les medusses. A menorca pots esquivar-les sabent la direccio del vent, pero amb els taurons es veu que aixo no funciona (m'ho ha explicat una noia que no te brac d'aqui al hostel) jeje

Sr. Entr.... emmm Marc :)
jejeje, tranquil que la italiana no es de la zona geografica que tots sabem. Es bona noia, simpatica, agradable... pero tots sabem que aixo no son qualitats suficients per un home de les meves aspiracions jeje. El tio del Vic es super maco! (INACABAT)

HE DE MARXAR!!! CONTINUARE
Us estimo

7 comentarios:

Alexsinos dijo...

Oye, el catala i jo no pasamos nuestro mejor momento eh! xD


Por el tono de tus textos, parece que todo va bien!

calpobre dijo...

JORDIIIII!!! que gran! aprofita, partidet de futbol, platja cuca, cartes incomprensibles, noia italiana, noi de vic...no et deixis escapar ni una oportunitat de fer tot el que et vingui de cara! quina enveja, quina llibertat! i això no ha fet més que començar!!!!
t'anem seguint, de tant a prop (o lluny) com ens deixes
petonassos

Gonzo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Gonzo dijo...

ORTEGAAAAAAAAAAAAAAAA

vec que tot et va força bé lluny d'aquí... com no podia ser d'una altra forma...

t'estàs perdent uns magnífics dies de fred... (cabron)...

comentant amb un amic k havies pirat a Austràlia, em diu: "a cazar canguros???" (una broma que de ben segur no t'han fet mai...) i m'he enrecordat d'aquest video: http://es.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8

apa, si t'avorreixes molt, mira'l i aprofites l'idea per pasar una bona tarda a Adalaida, i una nit a la pressó... per cert, i perquè no tinguis excusa a l'hora d'escriure bé, et deixo un exemple de totes les vocals accentuades i de la "Ñ", així com la "Ç" perque facis un copiar-pegar. Bona nit (a Barcelona)

à è é í ò ó ú ñ Ñ ç Ç i per si un cas, el símbol de l'euro €. ens veiem artista, cuida't!!! m'agrada el teu blog!!!

Anónimo dijo...

Eh! Eh! Eh! Under my umbrella! ela ¡ ela! Jordi! Ja m’ho he llegit tot, i quin fart (pet en anglés, perquè vagis guanyant vocabulari) de riure. M’alegro que tot et vagi tant bé i que mantinguis aquesta il•lusió que tant contagia, almenys a mi.

El que diu en Ricard dels taurons és per espantar-te, tothom sap que els taurons no mosseguen, tot és llegenda urbana XD.

No et vull emparanoiar, però ja has comprovat d’alguna manera que no hagis viatjat en el temps? Windows 95 és molt antic eh?

Per últim, et demano un favor. Busquem a veure si trobes l’alemana de Costa Breve per aquí a la illeta, al Vargas li diré que controli Costa per si torna per allà. Tard o d’hora ha d’aparèixer...

No et vull posar pressió, però t’animo a que segueixis escrivint, que és una pasada, i segur que te’n passaran de molt bones! Una forta abraçada Jordi! Cuida’t!

Gerard dijo...

Hola de nou! S'està convertint en una tradició això de llevar-me i fer un Kang-Tour per llegir les teves vivències!

Estic content pq se't veu content. Si en 3 dies estàs així a saber què faràs en uns mesos... Com et fiquis en política fas 4 recalificacions i tornes cap a casa, així seràs sempre "el tiet ortega, aquell que va fer calers a l'extranger".

Avui Lastres 1er matx sense "el 8". Avui ja se't trobarà a faltar de debò... En fi espero dedicarte una vic...un bon partit. Oju, i estrenem canellera...

Un petonàs!!!!

Anónimo dijo...

Orte m'en alegro de que els teus primers dies estiguin anant prou bé, si + no curiosos...xo clar de tu ja m'ho esperava!!!
M'agrada el teu blog i em faig un fart de riure llegint les teves cròniques!! Encara tindrem + contacte q estan els dos a bcn jajajaja ( no es molt dificil x akests ultims 2 anys).

No+ desitjar-te sort amb els teus plans de futur mes inmediats: la feina, la italiana, el noi de vic,i que et segueixis situant com fins ara...!

Una abraçada i un peto enorme yonolozeeeeeeeeeee!