miércoles, 1 de julio de 2009

felicitats ritx!!


Clar que sí! Avui l'actualització va per tu, perquè t'ho mereixes, perquè ja portes uns anys formant part important de la meva vida i crec que ja ve sent hora que et reti el meu petit homenatge.

FELICITATS RIJKAARD!!


He volgut rescatar aquesta foto perquè simbolitza una mica on va començar tot. Perquè qui ens havia de dir, fent aquelles "estudiades" a Teià, que 7 anys després jugaríem al mateix equip de futbol, compartiríem les mateixes amistats i et consideraria algú tan important en la meva vida com t'has sabut guanyar.

El principi no va ser fàcil. Tots sabem que, si el món es regís només per les primeres impressions, ara mateix tu i jo ni sabríem que existim. Però afortunadament el món no és així. La vida, de tant en tant, t'interposa en el teu camí gent extraordinària que, de vegades, tenim la sort de saber detectar. Així va ser en el teu cas, i no canviaria cap any de la universitat per res del món. Hi ha hagut bons moments, mals moments... la combinació necessària per a forjar el que a dia d'avui considero una gran amistat.

Segueix així de trempat. I gràcies per tot el que, segurament sense adonar-te'n, m'has aportat a la meva vida. Perquè sense tu, qui sap, potser ni seria enginyer. Ets un gran.

Gran abraçada!

8 comentarios:

jordi dijo...

puntualitzar que aquí ja som 2 de juliol...

Alexsinos dijo...

A veeeeeeeeeeeer no me lieis! Que dia es el cumpleaños¿

jordi dijo...

2-JUL
el día ren que el barça llegó a un acuerdo con el guaje :-)

Unknown dijo...

M'he emocionat i estic sense paraules, gràcies per l'actualització i només em sap greu que avui aconseguiras un nou record de mínim de firmes, però que hi farem.

Gran abraçada.

PD: tot el comentat és recíproc.

pare de la criatura dijo...

Qui és amic d'en Jordi és amiv meu.
Felicitats a tots dos !!

pare de la criatura dijo...

Con tu amigo Moles nos hemos dado en dos dias la vuelta a España en avion+ave+avion+coche alquiler+avion equivalente a Barna-Malaga-Madrid-Santander-Bilbao-Barna. La crisis no hay más remedio que afrontarla con cojones currando más, aunque no creo que podamos finalmente con los hijos de puta del Gobierno que no tienen ni idea y que nos seguirán chupando cada vez más a costa de subir los impuestos, total para llevar el pais a la mierda. No dan para más (y si miras a la oposición, déjalos correr...). Bueno, el caso es que se te enviará una foto del Sr. Moles para que veas una de las muchas maneras que se puede luchar contra el pesimismo a que nos induce la crfisis(foto tomada en Santillana del Mar a las 15 h del día 1-7-09).
Creo que deberías publicarla en el blog para animar al personal y que la vida existe más allá del Zapatero.
Hala, que lo pases bien y siempre te quedará el recurso de volverte para Australia cuando aquí las cosas se pongan aún más jodidas.
Petons

Rauxa dijo...

Ostia torno a mirar el blog i he firmat com georgina perquè estava fent servir el seu ordinador, així que corretgeixo.

Gran abraçada.

Tia Roser dijo...

La casita donde te has instalado me parece muy acogedora.¡¡Al fin estarás en un sito fijo¡¡

¡¡Felicitats per en Ricard¡¡.

En Girona ya hace bastante calor,pero con el aire acondicionado de tu padre estamos estupendamente.

Besos de los de Torrelles.Ayer estuvimos con el Avi en La Escala y alli hacia un tiemnpo estupendo.

Besos