viernes, 15 de mayo de 2009

felicitats gerard! felicitats carolina!


De vegades no cal dir massa coses... una imatge ho val tot. Un sentiment...

FELICITATS ALS PARES, Gerard i Carolina

FELICITATS A LA FILLA, Carlota Vidal Fort.
Per haver nascut en una família tan i tan sana.

Us estimo molt.

10 comentarios:

X-men dijo...

Geri nen a veure quan actualitzem el fotolog i ens expliques més!

pare de la criatura dijo...

A l'sltre pare de la criatura:
Imapagable la cara de felicitat del pare, que serà la meteixa que d'aqui poc temps posarà la Carlota quan miri i conegui al seu pare...i no n'hi ha per mens!!.
Felicitats als pares i els millors desitjos per a la Carlota.
Els Ortega's us estimem.
Petons!!!

Alexsinos dijo...

:D


Que gran noticia!! Gerard se te ve una cara de felizón que vamosss!!

Malatesta dijo...

Masses pares de la criatura hi ha per aqui... jajaja. Li donaré les felicitats en persona i veient aquesta monada de criatura (la de un dia) aquesta tarda, però ja que m'he emocionat veient la foto del papi el felicito des daquí també.

Feicitats Gerard i Carolina, ha estat llarga l'espera i ara teniu el fruit a les mans. Gaudeix moltíssim la vida Carolta, has arribat a una família on hi ha molt d'amor.

Petons!

Malatesta dijo...

Per cert, veus normal anar amb aquesta barba i aquests pelos pel neixament de la teva filla? jajajaja Salut crack et veig més tard.

tieta lola dijo...

Moltes felicitats als pares de la Carlota que fa poquet que ha nascut.Estareu ben entretinguts i s´ha acabat l'aburriment.Us ho desitgem la familia d'en Jordi de torrelles.

asturias dijo...

Lo primero unirme a las felicitaciones de los nuevos padres, enhorabuena.

Jordi, joer veo que te estas haciendo un experto en esto de la fotografia, fotos chulisimas, vaya sitios que estas viendo.

Bueno y que decir del barça primer titulo en el saco, segundo que caera hoy y... bueno el tercero ya se vera, esto va dedicado a los excepticos que dudaban de pep, a aquellos que necesitaban un titulo para creer y elogiar a este equipazo, jordi que pena que no puedas haber disfrutao de este año en directo, pero bueno lo que haces como que no esta nada mal eh.

bueno pues nada te dejo que en 1h me toca boda, jejeje.

Venga jordi abrazo enorme.Saludos de todos.

Tia Roser dijo...

Hola Gerard:¡¡FELICITATS¡¡ Quina monada de nena .Carlota es un nom molt bonic i li desitgem el millor de aquest mon.

Una abraçada del Avi i Tieta Roser

paco.ortega92@hotmail.com dijo...

Querido Jordi:

Me encanta recibir tus postales. Son bonitas y originales, pero sobre todo me demuestran que entre los bosques, desiertos,canguros,
cocodrilos y demás bichejos propios de esa zona,siempre tienes un momento para recordar al Avi, con el envio de las clásicas postales adecuadas a mi tiempo. Con las nuevas generaciones ya utilizas el ordenador,del que también me aprovecho,claro.
Fué una magnifica sorpresa tu llamada telefónica. Como se produjo antes del partido no te pude felicitar,aunque el resultado era más que previsible dada la diferencia del actual Barça con cualquier otro equipo.¡Per molts anys¡ y que siga la buena racha.
El que seas del "culé" no significa que te quiera menos,al contrario,"a pesar de.."te quiero. No se puede decir ni mucho ni poco,porque no hay medida posible.
Captado el mensaje para el Vilanova. Si ya no lo he cumplimentado, es porque todavía no se la fecha . Esto es cosa tuya y la esperamos todos con gran impaciencia.
Te quiere.

El Avi

l'Avi dijo...

Benvolgut Gerard:

Moltes felicitats i una abraçada molt forta per a la Carlota y tota la seva familia.

Us desitjo lo millor.