martes, 9 de junio de 2009

oc - misión cumplida


ACTUALIZACIÓN FOTOS: Melbourne

¡¡¡VAMOS!!!

Cámara recuperada... me ha encantado la frase de mi padre: "Si la fe mueve montañas... ¿cómo no va a mover una cámara?". Qué gran verdad...

Exceptuando las fotos con las 4 rubias con las cuales compartí momentos de gran intensidad una noche inolvidable, el resto de fotos están intactas. Así que ya están colgadas las fotos de Melbourne, con sus fotos de Champions, sus fotos de jardines botánicos, acuarios y fútbol australiano. Ah! Y una fiesta de cumpleaños privada dónde me colé.

Hoy, en Sydney, BBQ por la noche, y por la tarde fotógrafo profesional de Fiona y Kate, que tenían clases de surf. Que no cunda el pánico... aún no es mi momento de surfear. Cuando me asente en la universidad voy a demostrar al mundo mi calidad encima de la tabla.


Ya con mi cámara, estoy en condiciones de irme... pero me voy a quedar seguramente hasta finales de semana, para irme el próximo lunes o martes. Además, he cambiado de Hostel... ahora estoy en uno a casi primera línea de mar, más barato y con gente mucho más enrollada. Perfecto, esperemos que los buenos momentos no terminen...

Gran abrazo!!

4 comentarios:

Sr. Molés (Ingair) dijo...

Crec que ja portes masses dies a Sidney, ja va sent hora que marxis cap a Cairns. Ara que ja has recuperat la càmera, no tens cap excusa per quedar-te (apart de 4 bones t___as...).

Així que tira cap a Cairns, que estic impacient, per rebre noticies teves.

Una abraçada i cuida’t.

P.D: jo voto per la morena, A POR ELLA!!!

Tia Roser dijo...

Hola Jordi: Veig que van arrivam millors noticies i que tu passes molt be. Sort que has recuperat la cámera ¡¡qué ja es dir¡¡Sobre tot ademés de la cámera son les fotos que hi havia.L'Avi ha rebut la teva postal,es molt bonica i ell está molt content. Aquesta tarde ens dedicarem a veure les fotos que has penjat.

Aquí ja fa bastante calor, pero de moment es pot suportar be.

Hara al jardi tenim un cunillet negre amb el morro blanc, es petite i molt bonic. Com saps a la casa del costat no hi viu ningú de forma permanent i no se com i va anar a parar,el cas es que el Avi el va veure i jo el vaig anar a buscar. El principi no volia menjar, pero hara s'ha fet el amo del jardi i está com un rey i hasta s'ha fet un cau.Es una monada
brinca per el jardi que fa molta gracia de verue'l


Passa el temps volant hi ha fa cinc messos que has marchat.

Le foto amb les nenes molt sugerent, pero com ja te he dit,aquí també hi han nenes molt macas i no son tan lluny.

Una abraçada molt forta de l'Avi i meva.Petons

Gerard dijo...

Li dono la raó a la tieta Roser, aquí també hi ha noies molt maques. No hi ha res millor que una pubilla maca, i sempre és més fàcil comunicar-t'hi (clar k tambe és més fàcil cagar-la...). Però les d'Australia el que tenen és això, que són australianes i per tant el "festeig" esdevé quasi bé un intercanvi cultural. I la cultura és el primer.

Celebrem que la càmera estigui intacte, i per les fotos que no i són no et preocupis, sempre pots repetir la nit. Això si, si la repeteixes sempre pots fer servir el Skype fent així una clara referència a una gran pel·lícula com American Pie. De nou, la cultura aflora.

Tinc la sensació que amb el retrobament amb la càmera s'acosten moments molt grans. Estarem expectants per llegir-los.

Una abraçada i petons.

asturias dijo...

epa jordi, por aqui andamos de nuevo.

veo que por fin te ha aparecido la camara, joer que mala suerte que justo las fotos mas interesantes no las tengas, seguro que es casualidad.

por otra parte veo que el barcelonismo llega hasta las antipodas, te habras sentido como en casa, joer ademas con cava y todo, o era champagne, jejeje.

por aqui todo igual, la unica novedad que hoy empiezo de buho, es decir empiezo a currar de noche, pero bueno a todo se hace uno

venga jordi, suerte con fiona y demas jeje. abrazo enorme desde asturias. a cuidarse champion