jueves, 15 de octubre de 2009

menos de 100 días!!

Aunque el contador se haya jodido (por lo menos a mí ya no me funciona más), creo recordar que ya faltan menos de 100 días. Una pena que sólo haya durado no más de 10 días... pero bueno, a quien me conoce no le debe de extrañar.

Abrazo grande a todos! Y mucho ánimo al Pare de la Criatura, que está completando un gran trabajo en el Camino de Santiago! "De albergue a albergue, y camino porque me toca", vendría a ser el espíritu del peregrino.

8 comentarios:

Marc dijo...

YYEEEPPPP!!!!!!!
menys de 100 dies... taantes ganes de tornarte a veure... i si, els ki et coneixem no ens extranyem de que hagi deixat de funcionar el rellotge!
feia temps que no escrivia, pero saps de sobra que ets la meva pagina dinici. Tots aquí tenim moltes ganes de que tornis, ens sap greu per tu pk sabem que tho estas passant genial, pero aqui set troba massa a faltar, i ara que torna Ingair FC (Divendres a les 21.45h) encara mes.
Que sapigues que tothom pregunta per tu, que com et va, que quan tornaras, que tal de xurris, etc, etc... suposo ke es el de sempre, sempre trobem molt mes a faltar les coses quan no les tenim o com el teu cas, les tenim ben lluny.
Ara afrontes l'ultim quart de l'aventura, i sí, has aguantat i tots stem molt orgullosos de tu, molt poca gent te els cullons que has tingut tu per llençar-te a fer akst viatge. Crec ke ni els mes optimistes havien apostat pels teu 12 mesos de permenencia.
Aqui tot està mes o menys igual, uns mes gordos, els altres mes calbs, altres mes gordos i calbs, altres mes forts, altres una mica mes emancipats, altres amb mes responsabilitats, etc, etc, etc. pero estik konvençut de que quan arribis t'adaptaras al instant... no saps les ganes que tenim de tornar-te a tenir aki Kabezong!!! (bueno hi ha casos ke nkara than de veure per primer cop.. jejeje)
dncs res nen, que nmes escrivia aixo per robarte una mika datencio i comunicarte ke lastres ja ha guanyat el seu primer matx per 6-1, pichichi el de sempre, golàs de falta del capi, mooolt bon partit en general i gran fitxatxe anglès!

I moolts ànims al Pare de la criatura! proximament podriem fer un soparillu, que ens expliki ke tal laventureta i posarnos al dia k ens espera un any moolt entretingut!! (s'esta mirant de montar una caravana a Madrid sobre la 3a setmana de maig... a donarhi una volteta aviam si cau alguna COPA!)

bueno jordiet k kuidat molt, que ja stas a la recta final, que se ke tens stas de conya pero per una part tens moltes ganes de tornar i nosaltres de que tornis!

una abraçada molt forta!!

(i a la Mare de la criatura que segueix tmb akst blog una petó molt fort!)

Alexsinos dijo...

Desde Atocha contamos las horas!!!!

Javinhos dijo...

Pues un buen día para firmar en tu "centenariazo". Al menos aquí el contador parece que sigue funcionando, y marca 100 días y 10 minutos...

En fin esta semana tengo una despedida y se está montando una buena.

Espero que disfrutes de tus últimos 100 días por Australia.

Juanjo dijo...

Hola Jordi,

Tu acabas de pasar la barrera de los 100 dias y tu padre la de 100 km a Santiago.
Coincidencias de la vida¡¡¡¡¡¡

Un abrazo

pare de la criatura dijo...

Coño con el Juanjo, como controla, pues es verdad, hoy me he comido el mojón de los 100 Km. que faltan hasta llegar a Santiago. Solo que me será más dificil superar los 100 dias que los 100 Km. En fin, todo llegará-
Marc: OK a tu propuesta de supatillo. Ja parlarem!
Petons per tots.

tieta lola dijo...

Quina familia més viatgera que tinc.Quina enveja que tinc!!!!!
Quan torni a neixer us tindré de copiar que en aquesta vida encara tinc moltes coses per fer i no sé si
tindré temps per totes.
Molts petonets

iria dijo...

HOLA
:D

Marc dijo...

Ingair 3 - 1 els altres! jajaja

1r partit a 1a i victoria!!

una abraçada!